Selles blogis leiab kajastamist kaks aastat vältav rahvusvaheline õppekasvatustöö-arenduslik projekt '' Lähiümbrus '' /Immediate Surroundings/. Projekt keskendub kohalikus omavalitsuses olevatele keskkonnaprobleemidele kõigis partnerriikides. Koordinaatorirollis on Tapa Gümnaasium.

Monday, October 18, 2010

Pildikesi Tapalt



Nagu näha, on meie koolimaja ümbrus mingisuguse valge ja kleepuva ainega üle kallatud. Tegemist pole kindlasti millegi koheva ega soojaga, nagu mõni arvanud on. Kordame veel ühekorra üle, et sooja jopet, muhedat mütsi ja vanaematehtud kindaid (ka sokke) pole üldse mitte tobe kanda. 






Comeniuse projekt haarab kaasa ka neid õpilasi, kes otseselt sellega kahjuks kokku ei puutu. Nimelt kooli raamatukogus on huvitav näitus keskkonnasõbraliku majaehituse ja elustiili kohta. Täpsemalt : 12.-22.oktoobrini 2010 Projekti Comenius raames NÄITUS „Looduslähedase renoveerimise alane kirjandus“


Kingitused, mille valmistasid õp Elle Kivisoo oma väikeste nobedate abilistega, kuivamas. Tööõpetuse õpetajaga koostööd tehes saadi plaadikesed aukudega, kuhu pva liimi ja pabermassiga tehti väikesed meened meie külalistele, mida saab meeldivasse kohta üles riputada. 


Maryliis Teinfeldt

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.